Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
<SunnySmile>
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 2:51 pm Temat postu: |
|
|
Trzecia Ewelinko ja byłam tu druga hehe a co do kwestii trenera - kobiety to zgadzam sie , że mogłoby to być ciekawe doświadczenie... ale i tak mimo wszystko wg mnie lepszy jest facet wzbudza we mnie większą wiarygodność... choć są na pewno kobiety, które są dobrymi trenerkami, ale o trenerce kravki jeszcze nie słyszałam;)) _________________ Gdyby w kobiecie nie panował anioł razem z diabłem, nie byłaby interesująca... |
|
Powrót do góry |
|
|
Kasia
|
Wysłany: Wto Lut 26, 2008 3:57 pm Temat postu: |
|
|
"(...)ale o trenerce kravki jeszcze nie słyszałam;))"
No to tutaj zaskoczę Ciebie Sunny Smile i to całkiem pozytywnie Otóż jest trenerka KravMaga i to całkiem konkretna - Elina Toneva. Jest to jedyna w Europie kobieta z izraelskim tytułem EXPERTA KRAV MAGA. Prowadzi treningi w Łodzi i w Warszawie. Przykład babeczki na której warto się wzorować. _________________ Najpierw Cię ignorują.Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi |
|
Powrót do góry |
|
|
<SunnySmile>
|
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 2:48 pm Temat postu: |
|
|
Ooooo ale przyznam, że to miłe zaskoczenie bardzo fajnie, że jest taka kobieta - szacunek dla niej a czy to Polka?? Bo nazwisko to raczej zagraniczne... _________________ Gdyby w kobiecie nie panował anioł razem z diabłem, nie byłaby interesująca... |
|
Powrót do góry |
|
|
Kasia
|
Wysłany: Sro Lut 27, 2008 7:21 pm Temat postu: |
|
|
Odpowiadam na pytanie: Bułgarka, urodzona w Sofii:) _________________ Najpierw Cię ignorują.Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi |
|
Powrót do góry |
|
|
an_ge
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 7:01 am Temat postu: |
|
|
ha!
jest jeszcze jedna od Kravki, też notabene w Łodzi.
bliższa nam wiekiem i pochodzeniem ;] _________________ You can run, but you only die tired.
http://angevill.myminicity.com/ |
|
Powrót do góry |
|
|
edyt-ka
|
Wysłany: Czw Lut 28, 2008 9:57 am Temat postu: |
|
|
Taaak sa KRAVERKI "z piekła rodem" heheheh tak to pewnie bać sie spotkać na ulicy:P
ale tak poważnie jak kobieta potrafi sie w jakiś sposób obronić przed napastnikiem facetem/babka to ta druga strona zazwyczaj jest bardzo zaskoczona i tak naprawdę lekko zdezorientowana....cala sytuacją |
|
Powrót do góry |
|
|
Ewelina :*
|
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 10:43 am Temat postu: |
|
|
I tu Edytko masz całkowitą rację....nie ma większego zaskoczenia dla faceta niż kobieta odpierająca atak |
|
Powrót do góry |
|
|
Michu
|
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 8:03 pm Temat postu: |
|
|
Nooo taaaak. Właśnie to sobie wyobraziłem _________________ Ahoj przygodo!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
edyt-ka
|
Wysłany: Pią Lut 29, 2008 11:08 pm Temat postu: |
|
|
Michu napisał: | Nooo taaaak. Właśnie to sobie wyobraziłem |
Misiek ale ja hmm nie mówiłam o kimś o Twojej posturze:P...
Jak bym spotkała kogoś takiego to bym albo probowała oczywiście najpierw dyplomatycznie a dopiero później kop na krocze i wrotki.....
Wiadome jest przecież ze żadna laska nawet najlepiej wyszkolona nie ma szans z facetem który wazy ponad 120 kg |
|
Powrót do góry |
|
|
an_ge
|
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 7:35 am Temat postu: |
|
|
he he he
Na Babiniec wchodzi się na własną odpowiedzialność :} _________________ You can run, but you only die tired.
|
Powrót do góry |
|
|
edyt-ka
|
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 4:05 pm Temat postu: |
|
|
Ja wcale nie zasugerowałam ze Misiek waży tyle.... |
|
Powrót do góry |
|
|
Michu
|
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 9:45 pm Temat postu: |
|
|
No oczywiście 120 kg Poromawiamy na treningu
Jak to kiedyś an_ge na konkurencyjnym forum określiła "techniką rozpędzonego czołku" _________________ Ahoj przygodo!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
edyt-ka
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 3:58 pm Temat postu: |
|
|
Michu napisał: |
Jak to kiedyś an_ge na konkurencyjnym forum określiła "techniką rozpędzonego czołku" |
ale ale ale............ o ja biedna:P |
|
Powrót do góry |
|
|
Ewelina :*
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 7:34 pm Temat postu: |
|
|
edyt-ka napisał: |
ale ale ale............ o ja biedna:P |
Edyt-ko Ty biedna...Żartujesz chyba To Michu stąpa po cienkim lodzie Wkroczył na "kraverski babiniec",a solidarność jajników jest tutaj bezwzględna |
|
Powrót do góry |
|
|
an_ge
|
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 2:50 pm Temat postu: |
|
|
"czołk" nie bije kobiet ;]
a tak z innej beczki, to wczoraj (06.03.br) powitaliśmy na zaawansowanej grupie nową kobitę - weterankę z sekcji krakowskiej i (uwaga uwaga!) francuskiej!
ta sympatyczna istota ze zdziwieniem powitała fakt, iż na naszej sekcji tyle kobiet trenuje (a przecież brakowało 3 z grupy początkowej i 3 z zaawansowanej) - jak widać kolejna ciekawostka przyrodnicza, że pomimo tak wysoko założonej przez trenera poprzeczki, mamy najlepszą kobiecą frekwencję ze znanych nam sekcji!
zielonogórski babiniec górą! _________________ You can run, but you only die tired.
|
Powrót do góry |
|
|
|