Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
<SunnySmile>
|
Wysłany: Pią Mar 07, 2008 4:54 pm Temat postu: |
|
|
Zielonogórski babiniec górą!!! - a jaaaak! Popieram _________________ Gdyby w kobiecie nie panował anioł razem z diabłem, nie byłaby interesująca... |
|
Powrót do góry |
|
|
edyt-ka
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 12:49 pm Temat postu: |
|
|
AAAA co tutaj tak cichutko?? hmmmm..... cos za spokojnie:P
Właśnie jak zwykle na trener zapomniał poinformować "młodą grupę" ze jest taki zwyczaj, że zawsze po egzaminie zbieramy sie w Kawonie (sala dla niepalących) na piwko.
Oczywiście obecność jak najbardziej pożądana:P wiec miejmy nadzieję ze będzie nas troszkę dużo
A teraz papa i nie opychajcie sie za bardzo przez święta:P |
|
Powrót do góry |
|
|
Żuber
|
Wysłany: Nie Mar 23, 2008 8:20 pm Temat postu: |
|
|
edyt-ka napisał: | AAAA co tutaj tak cichutko?? hmmmm..... cos za spokojnie:P | Ja już to powtarzam (lecz nie na forum) od 2 tygli że Babiniec ma jakiegoś kaca moralnego Cisza i spokuj... to nie jest przecież cecha płci dominującej ten temat (owszem bywaja wyjątki, ale was się to nie tyczy, bo widziałem na co was stać )
Lecz Kawon zrobił się od niedawna lokalem dla ludzi posiadających minimum 21 "wiosen" lecz i tak mało osób poniżej 21 roku życia, chodzi na takie imprezki. |
|
Powrót do góry |
|
|
an_ge
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 9:21 am Temat postu: |
|
|
Ostatnio udało mi się spotkać Anię_już_Ksepko, dzielnie trenującą na środku deptaka bujanie wózkiem dziecięcym (a wierzcie, do tego trzeba mieć kondychę).
Widziałam ten głód kraverski w jej oczach.
Ania jeszcze do nas nie wróci na treningi, ale sprawiła, że ja poważnie zaczęłam zastanawiać się nad konsekwencjami tych wszystkich "auć" i "ała" dla płci pięknej. Mikrourazy są złe. Tylko nie wiem jak bardzo złe, bo każdy posiada właśnie tak ogólną wiedzę, że nie jest w stanie powiedzieć mi konkretnie jak to może odbić się na macierzyństwie.
Czy któraś z pań wie coś na ten temat, wie gdzie szukać lub kogo zapytać? Mamy przynajmniej jedną mamę na sali!-
(temat raczej niepopularny, ale mnie niepokoi) _________________ You can run, but you only die tired.
http://angevill.myminicity.com/ |
|
Powrót do góry |
|
|
edyt-ka
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 9:51 am Temat postu: |
|
|
an_ge napisał: |
Widziałam ten głód kraverski w jej oczach.
|
Hmmm Ania nawet podczas ciąży miała ten kraverski głód pamiętacie jak na obozie okładała Małego Darka:P (oczywiście on nie oddawał ciowsów ale robił raczej za "manekina do bicia:P)
A co do mikro urazów to hmmm chyba najlepiej wybrać się do specjalisty neurologa lub coś podobnego:P i z nim pogadać o takich nurtujących rzeczach bo tak naprawdę to każdy reaguje bardzo indywidualnie na takie rzeczy (czyt. ała, auć i ojej) |
|
Powrót do góry |
|
|
Żuber
|
Wysłany: Wto Mar 25, 2008 5:08 pm Temat postu: |
|
|
Ja bym polecał właśnie specjalistów.. I tu Edi mądrze mówi/pisze neurolog lub coś podobnego (czt. pediatra ) |
|
Powrót do góry |
|
|
edyt-ka
|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 3:47 pm Temat postu: |
|
|
heheh albo ...... weterynarz co niektórym:P |
|
Powrót do góry |
|
|
Żuber
|
Wysłany: Sro Mar 26, 2008 10:00 pm Temat postu: |
|
|
Hehe.. to było perwidne..
A kto powinien według ciebie iść do weterynarza ? A może jest to twoja "słodka tajemnica" i przemilczysz sprawę |
|
Powrót do góry |
|
|
edyt-ka
|
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 10:43 am Temat postu: |
|
|
Och Żuberku Żuberku:P za dużo byś chciał wiedzieć ale może się kiedyś skusze i napisze bądź.....
A na razie to jak rzekłeś słodka tajemnica:P |
|
Powrót do góry |
|
|
Żuber
|
Wysłany: Czw Mar 27, 2008 3:32 pm Temat postu: |
|
|
Z kąd wiedziałem, że właśnie taka odpowiedz padnie.. |
|
Powrót do góry |
|
|
an_ge
|
|
Powrót do góry |
|
|
Żuber
|
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 11:35 am Temat postu: |
|
|
Gdy były wykonywane te zdjęcia... mówiłem chłopakom, że Babiniec się promuje Czyżby Kasia nie była zbyt zadowolona, że robili jej zdjęcia? |
|
Powrót do góry |
|
|
Kasia
|
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 2:41 pm Temat postu: |
|
|
Odpowiadam na pytanie. Tak, nie byłam zadowolona
Ale miałam niesamowite uczucie, że zaraz po publikacji tych zdjęć nie darujesz sobie komentarza na naszym topicu.Stało się to już pewnego rodzaju zwyczajem
Żuber zostajesz oficjalną maskotką Kraverskiego Babińca. Gratuluję!!!!!!!!!!!!!!! _________________ Najpierw Cię ignorują.Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi |
|
Powrót do góry |
|
|
edyt-ka
|
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 7:22 pm Temat postu: |
|
|
heheheh widzisz Żuberku zostałeś doceniony:P
zostałeś maskotką hehehehh choć simę twierdzić ze i tak już nią jesteś |
|
Powrót do góry |
|
|
edyt-ka
|
Wysłany: Sob Mar 29, 2008 7:24 pm Temat postu: |
|
|
AAA ja mam takie pytanie dlaczego te zdjęcia nie zostały podreperowane??? hmmmm An-ge to jest pytanie do Ciebie:P
w końcu photoshop czyni cuda:P |
|
Powrót do góry |
|
|
|