Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MisterTornister
|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 4:41 pm Temat postu: |
|
|
Ty zaraz o macaniu Są ładniejsze i zgrabniejsze dziewczyny od Żubera, które można, jak Ty to brutalnie nazwałaś "wymacać"
Ja po prostu zauważyłem zazdrosne spojrzenia niektórych koleżanek i domyśliłem się, że jest coś nie tak
Ostatnio zmieniony przez MisterTornister dnia Sro Kwi 02, 2008 4:57 pm, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
|
Żuber
|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 4:44 pm Temat postu: |
|
|
MisterTornister napisał: | to, że Żuberowi piersi zaczynają rosnąć to nie musi oznaczać od razu epidemii | Masz rację.. ale tkanka mięśniowa. Bo wiecie ja taki koks jestem, że to mała bania W miesiąc to mi 30cm w klacie przybyło Ewelina :* napisał: | Hehe...a ty co zdążyłeś Żuberka wymacać, że wszelakie zmiany już zauważyłeś | Nic z tych rzeczy Ja należę do tych cnotliwych Wiadać, że niektórzy by chcieli. To od czasu do czasu żal mi się ich robi, to daję się kopnąć w jaja Ale to wszystko. Ewelina :* napisał: | Chlopaki, a może wy chcecie nam o czymś powiedzieć, porozmawiać | A masz coś konkretnego na myśli |
|
Powrót do góry |
|
|
Żuber
|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 4:53 pm Temat postu: |
|
|
MisterTornister napisał: | Ty zaraz o macaniu Są ładniejsze dziewczyny od Żubera | Przez Babiniec płci już nie rozróżniasz
MisterTornister napisał: | Ja po prostu zauważyłem zazdrosne spojrzenia niektórych koleżanek i domyśliłem się, że jest coś nie tak | Wiesz... nie będę tego negował. Bo co ja poradzę, że emanuję samą esęcją piękna A które to koleżanki. Przedstaw jakieś dowody |
|
Powrót do góry |
|
|
MisterTornister
|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 5:02 pm Temat postu: |
|
|
Żuber 30cm powiadasz
Hmmm, to jaką już nosisz miseczkę ?? E ?? |
|
Powrót do góry |
|
|
Żuber
|
Wysłany: Sro Kwi 02, 2008 5:15 pm Temat postu: |
|
|
Stary, jestem praktycznie jak Lord Pudzian.. mam 148 cm w klacie Miseczka D (jak Destruktor ), bo widzisz.. nie E czy nawet F. Bo rozrosłem się równomiernie, a nie tylko w jednym miejscu, że niby mi odstają nieproporcjonalnie. A tak na nawiasie: to nie noszę żadnych damskich ciuszków, więc podaje ci te informacje jak bym nosił. A że nie noszę, to muszę ciebie rozczarować |
|
Powrót do góry |
|
|
an_ge
|
Wysłany: Czw Kwi 03, 2008 11:58 am Temat postu: |
|
|
ale się "rozpeplaliście".. jak baby normalnie :>
Wracając do założeń Babińca -> WEN DO wydaje mi się ciekawą alternatywą dla uzupełnienia treningów KM jeśli chodzi o kobiety (bo faceci mają boks, bjj, i inne "męskie" macanki). Pomijając jakieś chwyty czy 'wyjścia' które Wen Do proponuje, ciekawa jestem ich treningu psychologicznego (oprócz sławetnej deseczki). Ma ktoś znajomego, może znajomego-znajomego, co byli na tym czymś?
Czasem trener robi takie "wstawki" u nas, ale czy ktoś słyszał o czymś co pomogło by zgłębić zagrywki stricte psychologicznych? _________________ You can run, but you only die tired.
http://angevill.myminicity.com/ |
|
Powrót do góry |
|
|
<SunnySmile>
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 3:28 pm Temat postu: |
|
|
Prosze, proszę...widzę, że nasz babiniec z tygodnia na tydzień coraz bardziej sie rozwija... do czego tu dochodzi... żeby faceci dyskutowali tu o rozmiarze noszonych miseczek^^ no ale coż...różne upodobania i zainteresowania mają ludzie hehe a tym bardziej kraverzy u których uwidaczniaja sie efekty uboczne walk kraverskich
ale może Wy rzeczywiście coś przed nami ukrywacie???
Babiniec jest otwarty na wszelkie zwierzenia i ciekawostki... _________________ Gdyby w kobiecie nie panował anioł razem z diabłem, nie byłaby interesująca... |
|
Powrót do góry |
|
|
Żuber
|
Wysłany: Pią Kwi 04, 2008 7:32 pm Temat postu: |
|
|
Co do miseczek to uważam, że każdy chłopak powinien znać takie rzeczy Chociaż podstawy i trochę zainteresowania (tak jest w moim przypadku. Żeby nie było, że uważam się za Casanova - bo tak nie jest) A przyda mu się to na pewno np. 14 luty - prezwnt w postaci biustonosza dla swojej kobiety. Choć wiem, że tym co mówię to eureki nie odkryłem W moim środowisku, w którym się obracam taki temat nie wzbudza ździwienia. (Chyba) Każdy "lubi" dziewczynki, nie ?
PS - Jeśli to prawda.. to co mi większość mówiła w czwartek. To informuję, że ten temat jest "listem do Św. Mikołaja", a Babiniec "Mikołajem". Efekt jest następujący: "mówisz.. masz ". Kto wie... piszcie swoje proźby/marzenia, a może zostaną one zrealzowane |
|
Powrót do góry |
|
|
Ewelina :*
|
Wysłany: Pon Kwi 07, 2008 9:04 pm Temat postu: |
|
|
Żuber napisał: | (Chyba) Każdy "lubi" dziewczynki, nie ? |
No wiesz...jeśli masz na myśli tylko facetów to powinno tak być...aczkolwiek wiemy, że różne są gusta
Żuber napisał: | ..."mówisz.. masz ". Kto wie... piszcie swoje proźby/marzenia, a może zostaną one zrealizowane |
Pamiętaj tylko Żuberku, że kobieta zmienną jest
an_ge napisał: | WEN DO wydaje mi się ciekawą alternatywą dla uzupełnienia treningów KM jeśli chodzi o kobiety |
Ja niestety nie znam nikogo, kto uczestniczył w tego typu zajęciach ale nie powiem bo zaintrygowałaś mnie tym tematem W większym mieście byłyby większe możliwości Ale nic straconego...napewno pogrzebie i spróbuje wynaleźć coś na ten temat
Pozdrawiam _________________ Non verbis...Non gladis...Set spiritu!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
an_ge
|
Wysłany: Pon Lip 21, 2008 11:36 am Temat postu: |
|
|
Chciałam zauważyć, drogie koleżanki, że nasze szeregi stopniały.
Caryca Katarzyna wyemigrowała tłuc Irlandczyków, Ewelina ma kontuzję, Pani Dyzma pilnuje zwierzaka, blond Kaśka wybrała hiphop, kto-tam-jeszcze-co-tam-jeszcze. Źle się dzieje, zaiste.
Proponuję ogólną agitację wśród koleżanek. Pochwalę się, że na swoich zajęciach wszem i wobec szerzyłam wiedzę o krav maga, niestety z mizernym skutkiem jeśli chodzi o nowe członkinie naszej radosnej sekty.
Może przydała by się jakaś pokazówa uliczna na Winobraniu? Taka niby "realna", bez stroi kravkowych, spontaniczna? A po całym widowiskowym zamieszaniu rozdawnictwo ulotek o naszej szkole? (i tłumaczenie - "proszę przestać rzucać przedmiotami w agresorów, to nasi koledzy!")
hm? _________________ You can run, but you only die tired.
|
Powrót do góry |
|
|
<SunnySmile>
|
Wysłany: Czw Lip 24, 2008 8:45 pm Temat postu: |
|
|
Oooo! Pomysł całkiem całkiem Ja się piszę na tę pokazówę! Tylko trzeba będzie to trochę przed pokazem przygotować... a właściwie to którego jest w tym roku winobranie?? _________________ Gdyby w kobiecie nie panował anioł razem z diabłem, nie byłaby interesująca... |
|
Powrót do góry |
|
|
Habibi
|
Wysłany: Sro Sie 06, 2008 7:29 pm Temat postu: |
|
|
an_ge napisał: | "czołk" nie bije kobiet ;]
a tak z innej beczki, to wczoraj (06.03.br) powitaliśmy na zaawansowanej grupie nową kobitę - weterankę z sekcji krakowskiej i (uwaga uwaga!) francuskiej!
ta sympatyczna istota ze zdziwieniem powitała fakt, iż na naszej sekcji tyle kobiet trenuje (a przecież brakowało 3 z grupy początkowej i 3 z zaawansowanej) - jak widać kolejna ciekawostka przyrodnicza, że pomimo tak wysoko założonej przez trenera poprzeczki, mamy najlepszą kobiecą frekwencję ze znanych nam sekcji!
zielonogórski babiniec górą! |
Niestety za dlugo z Wami nie potrenowalam z przyczyn ze tak powiem zdrowotno-zyciowych
mam nadzieje wrocic za ok rok jesli kodycja pozwoli
przez ten czas bede czasem tu zagladac jesli pozwolicie
milych treningow i pozdrowienia
Patrycja _________________ Diabeł wie wszystko, nie wie tylko gdzie kobiety ostrza swoje noże |
|
Powrót do góry |
|
|
an_ge
|
Wysłany: Czw Sie 07, 2008 7:29 am Temat postu: |
|
|
Oooo! FrenczLejdi:)
Wracaj koniecznie, babo jedna.
Tak sobie dzisiaj czytam gazetę (wybiórczą) i trafiam na małą kolumnę z informacją o ośmieszonych pielgrzymach, gdzie przykuwa mój wzrok informacja, iż twórcy "Testosteronu" i "Lejdis" kręcą kolejny film o kompozytorze sakralnym, który zakochuje się w... INSTRUKTORCE KRAV MAGI.
Mega.
Już widzę jak go kopie po jajach ;)
A tak poważniej to mam nadzieję, że nie wyjdzie "po bandzie" z tą babską kravką... _________________ You can run, but you only die tired.
|
Powrót do góry |
|
|
Ewelina :*
|
Wysłany: Wto Sie 19, 2008 10:48 am Temat postu: :) |
|
|
Czesc Babeczki Wiem dalam ciala z Tą nogą ale nic nie poradze Postaram sie przybyć w poniedzialek na trening i jakoś go przetrwać po tak dlugiej przerwie i jeszcze bolesną nogą mam nadzieje że nikt tego nie wykorzysta i nie zacznie okladać biednej kuternogi
Do milego zobaczenia mam nadzieję, bo nawet sobie nie wyobrazacie jak bardzo mi brakuje tych siniaków i obitej mordki hehe
Pozdrawiam wszystkich papa _________________ Non verbis...Non gladis...Set spiritu!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
sreberqo
|
Wysłany: Sob Sie 23, 2008 4:55 pm Temat postu: |
|
|
an_ge napisał: | blond Kaśka wybrała hiphop |
Tak w sumie to ja właśnie nie wiem jeszcze czy wybrałam hip hop Treningi beda dalej tam na Moniuszki gdzie były, czy gdzie? Bo słyszałam że jest remont ale nie wiem do kiedy. |
|
Powrót do góry |
|
|
|