Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
an_ge
|
Wysłany: Pon Wrz 08, 2008 1:41 pm Temat postu: |
|
|
oczywiście wróciliśmy na Moniuszki.
twoje dyplomatyczne próby ugodowego rozwiązania sprawy z odejściem z naszej sekty, erm, sekcji, spełzły na niczym. zostaniesz na treningu osądzona jako hiphopowa zdrajczyni stanu i przegoniona przez "kraverską ścieżkę zdrowia". howgh.
;] _________________ You can run, but you only die tired.
http://angevill.myminicity.com/ |
|
Powrót do góry |
|
|
edyt-ka
|
Wysłany: Wto Lis 11, 2008 5:44 pm Temat postu: |
|
|
Ależ tu cicho...... poszłam sobie na troszkę a tu prosze......PUSTKĄ wieje... Co się z Wami dzieje moje panny?? |
|
Powrót do góry |
|
|
an_ge
|
|
Powrót do góry |
|
|
an_ge
|
Wysłany: Wto Sty 20, 2009 11:09 am Temat postu: |
|
|
Dobra, widze ze jak ja sie nie wywewnetrzniam (ciekawy wyraz, nie?) to glucho i pusto.
ciekawostka do zweryfikowania:
"Podobno w sprzedaży jest jakaś śmieszna wkładka do pochwy czyniąca z ewentualnej próby gwałtu na nich bardzo bolesne doświadczenie. Ponoć cudeńko to kosztuje około 150 zł. Działanie: kiedy gwałciciel wsuwa członek do pochwy, wbijają się w niego jakieś haczyki. Ponoć boli jak cholera, haczyki trzeba wyrywać z wkładki, a jeśli już cholernik posunie się do takiego aktu desperacji, haczyki wbijają się na tyle głęboko, że potrzebna jest wizyta u chirurga. Szpital o takim pacjencie natychmiast zawiadamia policję. Jak jest w praktyce - nie wiem."
co wy na to drogie panie? bo jak by mnie napastnik mial zakatowac za taka niespodzianke, to juz chyba.. lepiej mu kark skrecic od razu ;> _________________ You can run, but you only die tired.
|
Powrót do góry |
|
|
edyt-ka
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 10:47 am Temat postu: |
|
|
Doklei się mnie.....
to poprostu zniewaga żeby mnie nie było na zdjęciu, ja kobieta cieżko pracująca(kobieta biznesu:P) a Wy nie poczekaliście na mnie och... jak mozna:P
hehehhe fajjne zdjecie az mnie zakuło z zazdrości ze mnie nie ma |
|
Powrót do góry |
|
|
edyt-ka
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 10:48 am Temat postu: |
|
|
Hej An_ge a w ogóle to co ty za avatara wstawiłaś??????????? |
|
Powrót do góry |
|
|
an_ge
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 10:54 am Temat postu: |
|
|
to mój lepszy profil ;> _________________ You can run, but you only die tired.
|
Powrót do góry |
|
|
edyt-ka
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 10:58 am Temat postu: |
|
|
Troche podobne ale....ale to pewnie złudzenie tylko:P bo czarnobiałe |
|
Powrót do góry |
|
|
Michu
|
Wysłany: Sob Sty 24, 2009 9:54 pm Temat postu: Dokleić??? |
|
|
Mogę Wam Dziewczynki w photoshopie rogi dokleić, albo coś Może być też "Pscoła" hehehehe _________________ Ahoj przygodo!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
Kasia
|
Wysłany: Sro Maj 20, 2009 2:21 pm Temat postu: |
|
|
Wpadłam na chwilkę zobaczyc co ciekawego na Babskim Dziedzińcu Kraverskim.An-ge czyżbyś na najważniejszym topicu straciła "pazur"pisarski?Mam nadzieję,że to chwilowy przestój:p Pozdro:p _________________ Najpierw Cię ignorują.Potem śmieją się z Ciebie. Później z Tobą walczą. Później wygrywasz.
Mahatma Gandhi |
|
Powrót do góry |
|
|
Ewelina :*
|
Wysłany: Pon Lip 20, 2009 9:42 pm Temat postu: :* |
|
|
Strzałeczka Kraverki
Właśnie obejrzalam fotki z obozu w Szklarskiej i przyznaje są naprawde super
Strasznie żałuję, że nie było mnie tam razem z Wami
W ogóle bardzo nie na rękę mi teraz te treningi w zg
Licze na to że ruszy od września sekcja w Żarach, bo brakuje mi Kravki, i to bardzo
Pozdrawiam gorąco wszystkich i mam nadzieję do zobaczyska niebawem _________________ Non verbis...Non gladis...Set spiritu!!! |
|
Powrót do góry |
|
|
an_ge
|
Wysłany: Pią Sie 14, 2009 5:43 pm Temat postu: |
|
|
Ha. Mamy BABSKIE OBLĘŻENIE na sekcji. Słowem - BABSZTYNIEC się robi. Na ostatnim treningu było nas 9! (słownie: dziewięć!)
A co to będzie we wrześniu..?
Strach się bać.
Może od razu zacząć litanię babskich porad? Począwszy od najwygodniejszego cyckonosza, mitów nt "ich nie boli", maści na siniaki, podkładów koloryzujących, ergonomicznej fryzurze i wykładu pt "zetnij te paznokcie"? _________________ You can run, but you only die tired.
|
Powrót do góry |
|
|
edyt-ka
|
Wysłany: Sro Sty 20, 2010 9:50 pm Temat postu: |
|
|
To teraz można powiedzieć, że będzie nas kilka??? Skoro rusza nowa sekcja dla kobiet to będzie nas więcej i więcej i więcej , aż w końcu kobiety opanują kravke |
|
Powrót do góry |
|
|
Habibi
|
Wysłany: Czw Mar 04, 2010 2:10 pm Temat postu: |
|
|
Habibi napisał: | an_ge napisał: | "czołk" nie bije kobiet ;]
a tak z innej beczki, to wczoraj (06.03.br) powitaliśmy na zaawansowanej grupie nową kobitę - weterankę z sekcji krakowskiej i (uwaga uwaga!) francuskiej!
ta sympatyczna istota ze zdziwieniem powitała fakt, iż na naszej sekcji tyle kobiet trenuje (a przecież brakowało 3 z grupy początkowej i 3 z zaawansowanej) - jak widać kolejna ciekawostka przyrodnicza, że pomimo tak wysoko założonej przez trenera poprzeczki, mamy najlepszą kobiecą frekwencję ze znanych nam sekcji!
zielonogórski babiniec górą! |
Niestety za dlugo z Wami nie potrenowalam z przyczyn ze tak powiem zdrowotno-zyciowych
mam nadzieje wrocic za ok rok jesli kodycja pozwoli
przez ten czas bede czasem tu zagladac jesli pozwolicie
milych treningow i pozdrowienia
Patrycja |
witajcie Kraverki
pewnie mnie juz nie pamietacie hehe potrenowalam z Wami trzy miechy i zaciazylo mi sie:) wiec treningi byly wykluczone. teraz moj synek ma 11 miesiecy ja dalej nie czuje sie gotowa do powrotu:(( z powodu kondycji, zdziadzialam zupelnie hehe a przydalo by sie to szkoda zeby iles lat treningu na marne poszlo no i gwalciciel po zielonej grasuje;)
moze sa wsrod Was mamuski ktore wrocily do Kravki po porodzie i sie podziela doswiadczeniem?
pozdrawiam _________________ Diabeł wie wszystko, nie wie tylko gdzie kobiety ostrza swoje noże |
|
Powrót do góry |
|
|
an_ge
|
Wysłany: Sro Kwi 14, 2010 7:42 pm Temat postu: |
|
|
Gratulacje! :)
I tak z innej beczki..
_________________ You can run, but you only die tired.
|
Powrót do góry |
|
|
|